duminică, 27 aprilie 2014

Sistematizam fara cap

Ce ne intereseaza ca cel de langa nu poate iesi din masina, noi aici tre sa oprim. Sa fie vina mea ca am parcat prea aproape de el? Nu, sub nici o forma. De vina e primaria, ca sistematizeaza tot fara nici un alt calcul. A facut planul? Au iesit gogutii? Da-i ma in p.... masii pe astia cu masinile lor. Astia sa plateasca impozite in avans si apoi vedem daca ii bagam in seama.
Nu stiu cum o fi in alte parti, dar zona in care locuiesc, o ia razna cu fiecare zi care trece. Multi ar spune ca sunt eu prea carcotas.Pai cum naiba sa nu te duci cu capul cand iti dai seama ca inainte de lucrare aveai mai multe locuri de parcare (nici alea nu erau de ajuns).
 Apoi apare dom primar care anunta cu nonsalanta ca ne va face el un cadou construind un loc de parcare subteran la vreo 2 km distanta. Pai in conditiile astea cred ca e mai logic sa o vand si o sa am mii de avantaje: nu ma mai enervez cand vin seara acasa, cand o gasesc lovita, cand o gasesc blocata cand platesc impozit, asigurare,vigneta, vulcanizare samd. Hai sa va simtiti bine in ce a mai ramas din weekend, ca pe mine ma ia cu dureri de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu