sâmbătă, 17 mai 2014

Revenire

Daca in alta parte am intalnit descrieri detaliate ale tehnicilor de pescuit, m-am gandit ca v-ar interesa si cateva imagini la cald ale unor zone care se pregatesc pentru sezon.
 Asa arata zona in care stau barcile. Acum fiind destul de mare apa, nu mai exista plaja cu nisip fin de Dunare. In zilele calduroase de vara, este o adevarata aventura sa mergi pe acest nisip cu picioarele goale. Spre deosebire de malul marii aici nimic nu ii reduce temperatura, ajungand sa se incinga numai bine pentru o cafea la nisip. Ca si noi si ele sunt in asteptare. Odata cu trecerea perioadei de prohibitie, rar mai raman asa frumos asezate in mijlocul zilei.
 Apa si mal si cer si copaci. Imagini pe care merita sa le tii minte pentru totdeauna. Sunt bucuros ca am putut fura timpului acest tablou.
 Astept verdele asta de cateva luni. E verdele neatins de canicula, neinfestat de tantari, e verdele care miroase a viata, a mici pe gratar si a bere rece. Sunt aproape zilele de iesit pe apa, atunci cand mintea rataceste libera iar linistea te imbie sa atipesti in asteptarea marii capturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu